Fasiliteter og standard

 

Arctic Motell Kautokeino Camping tilbyr god plass for bobiler, campingvogner og telt. I tillegg har vi hytter og rom i mange forskjellige prisklasser; fra enkle to-sengere til større lodge-hytter med plass til 7 mennesker, med badstu, fullt utstyrt kjøkken, bad og dusj. Vi har TV i alle de største hyttene. Samtlige hytter har kjøleskap.

Service på plassen

I vårt servicebygg fins det kjøkken med alle fasilititeter for de som ønsker det. Der kan man også plassere varer som skal fryses, for eksempel fisk eller bær.

Vårt handicap-toalett er også i servicebygget.

 

I vårt sanitæranlegg er det dusjer og toaletter, samt mulighet for klesvask.

Kveldstreff i lávvu

I den store lávvuen midt på plassen inviterer vi våre gjester til et uformelt treff i midnattsol! Hver kveld hele sommeren fyrer vi opp bålet og koker ekte bålkaffe til alle.

Det du trenger å gjøre er å ta med en kaffekopp og godt humør, så spanderer vi kaffen!

Dette er et svært populært tilbud blant våre gjester.

Strøm til bobiler

På plassen har vi strømuttak for bobiler og campingvogner strategisk plassert rundt på plassen. Det er kapasitet til et stort antall bobiler og campingvogner.

Hos oss kan man tømme anlegg fra bobiler på egnet anlegg.

Kafé for kaffe og TV-titting

I vår resepsjon & kafé er det god plass til alle som vil slappe av etter en lang reise. De som har lyst å få med seg siste nytt fra verden, eller en god krimserie, kan komme dit, og bli oppdatert - og samtidig få seg en god kopp kaffe.